Doorgroei mogelijkheden

Doorgroei mogelijkheden

Al sinds 1959 streeft Vlastuin hét  beste en het slimste na. Dit kan alleen wanneer ook alle werknemers het beste en slimste uit zichzelf halen.  Dit maakt de organisatie tot een  inspirerende werkomgeving, waarin iedereen de gelegenheid krijgt zich te ontwikkelen. ‘Lift up your profit’  noemen ze dat. Een belofte die geldt voor medewerkers én voor klanten.

Hoe zie jouw werkplek er over vijf jaar uit? 

Deze vraag wordt regelmatig gesteld aan medewerkers van Vlastuin. De antwoorden die we krijgen zijn divers. Veel mensen willen graag hogerop en zich verdiepen  en verbreden. Maar er zijn er ook voor wie dat niet het belangrijkste is. Die  willen vooral de beste zijn én blijven in hun vak.

Het verhaal van Wilco

Ik heb ervaren dat als je ambities, inzet en motivatie passen bij de ontwikkeling van Vlastuin, dit een werkgever is die je alle ruimte geeft om door te groeien.

‘In 1998 maakte ik kennis met Vlastuin via een stage. Ik leerde Vlastuin tijdens deze periode kennen als een prettig, betrokken en innovatief familiebedrijf waar mooie producten geproduceerd worden.

In 2001 kreeg ik na een open sollicitatie een baan bij Vlastuin. Het eerste jaar werkte ik als lasser in de productie en haalde mijn lasdiploma’s. Na dat eerste jaar ging ik aan de slag op het bedrijfsbureau. In deze periode hield ik mij bezig met werkvoorbereiding, procesverbeteringen, lasrobotprogrammering en aftersales.

In mij groeide de ambitie om te studeren naast m’n werk en uitgedaagd door mijn leidinggevende maakte ik daadwerkelijk die stap; ik haalde in de avonduren mijn HTS-TBK-diploma. Ondertussen ontstond er een vacature voor Leidinggevende op het bedrijfsbureau, hierdoor kon ik opnieuw doorgroeien. Na een kleine reorganisatie in 2011 werd ik Product Manager, in 2014 vervolgens Projectleider en sinds 2016 werk ik als leidinggevende op de afdeling Automatisering.

Al met al kan ik terugkijken op een mooie carrière bij Vlastuin. Ik heb ervaren dat als je ambities, inzet en motivatie passen bij de ontwikkeling van Vlastuin, dit een werkgever is die je alle ruimte geeft om door te groeien.

En daar stopt het verhaal nog niet…

Toen ik in een gesprek met de directie mijn droom mocht uitspreken voor de toekomst, werd ook hierop weer positief gereageerd. Inmiddels volg ik de opleiding voor Business Controller (QC) en mag ik vanaf begin 2019 de eerste stappen zetten in deze nieuwe functie. Daarnaast blijf ik eindverantwoordelijk voor de afdeling Automatisering.

Vlastuin groeit! Als je de motivatie, ambitie en energie hebt om mee te groeien, dan zal Vlastuin je daar, in een passende functie en op het juiste moment, in aanmoedigen en ondersteunen!’