Stage & Afstuderen

Stage & Afstuderen

Een stage zoeken? Van harte welkom, kom bij Vlastuin stage lopen. Voor zowel een korte snuffelstage als een afstudeerstage kun je bij ons aankloppen. Gemiddeld zijn er altijd 10 tot 15 jonge mensen die een stage of afstudeeropdracht bij ons als stagebedrijf volgen.

Mbo stage

Op zoek naar een stageplek in je 2e, 3e of 4e leerjaar op het mbo? Wij hebben veel mogelijkheden, onder andere bij: ICT & Systeembeheer, TD en Onderhoud, Productie, Logistiek, Landbouwmechanisatie en Verkoop

HBO afstudeerstage

Het hele jaar door hebben wij op onze afdeling Engineering plaats voor zowel een hbo-afstudeerder als een hbo-stagiair. Je gaat aan de slag met een uitdagende ontwerpopdracht waarin aspecten als modulair ontwerpen, kostprijsberekening, productie-efficiëntie, kwaliteit, FEM-analyse aan bod kunnen komen.

Vlastuin doet de ontwikkeling van haar eigen producten zoals tanktrailers, containertrailers en kippers in eigen huis. Hierbij willen we continu verbeteren en nieuwe markten ontdekken, daarom werken we met een uitgebreid en leerzaam productenpakket.

Interesse in een stageplaats bij Vlastuin? 

Wij ontvangen dan graag je CV met een korte introductie van jezelf met een uitleg over je stage- of afstudeeropdracht.